FAIL (the browser should render some flash content, not this).

seguretat informàtica

equips informàtics SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA AMB SUPERVISIÓ REMOTA.
Per a la seguretat de la seva empresa disposem d’una àmplia gama de productes destinats a la vigilància, tant interior com exterior. Vostè podrà consultar les diferents càmeres que tingui instal•lades a les diferents seus de la seva empresa des de l’ordinador portàtil de casa seva, amb tant sols una connexió a Internet. Un sistema fàcil i ràpid d’instal•lar. Les noves tecnologies també s’han adaptat a la vídeo vigilància, i aquests equips ja disposen de connexió wireless, és a dir sense cables.

S.A.I. (Sistemes d’alimentació ininterrompuda)
Els nostres processos de producció i gestió depenen cada dia més dels nostres sistemes informàtics. És per això que és absolutament necessari disposar de sistemes que protegeixin els nostres equipaments de talls de subministrament elèctric. Penedès Data SL n’instal•la de tot tipus, des de SAIs independents per a les seves estacions de treball de 650 VA, fins a SAIs On-line de 60 KVA que controlin tot el seu sistema informàtic. Tota la nostra gama de SAIs són també estabilitzadors, garantint així que als seus equips entri sempre la mateixa tensió. Amb un SAI connectat al nostre servidor i/o Pc estalviaríem mal de caps quan hi hagi apagades sobtades de corrent, variacions en la tensió d’entrada que podríem fer malbé alguna peça de maquinari o el nostre sistema operatiu.

DESTRUCTORES DE DOCUMENTS
Imprescindibles per assegurar la privacitat de la informació de la seva empresa, sobretot la relativa a dades confidencials de clients, des de l’entrada en vigor de la Llei de Protecció de dades de caràcter personal.

ARMARIS IGNÍFUGS
Per a la protecció de tots els seus mitjans de còpies de seguretat, tant òptics com magnètics, enfront un incendi o un robatori.

SERVEIS D’AUDITORIA DE PROTECCIÓ DE DADES
La Llei de Protecció de Dades obliga a realitzar una auditoria a totes les empreses que emmagatzemen qualsevol informació personal dels seus clients. Penedès Data SL, a traves de l’empresa ADSO, especialitzada en auditories de seguretat informàtica, li proporcionarà la solució complerta; la realització de document de seguretat i els consells a seguir per a l’adaptació, en el cas que els seus processos de gestió de la informació requereixin modificacions per adaptar-se a la llei.

SISTEMES BIOMÈTRICS
Penedès Data realitza projectes de control d’accés basats en el reconeixement d’empremtes dactilars i/o targes de proximitat. Amb aquests sistemes s’obté la més alta seguretat a l’hora d’accedir a recintes o parts de la nostra empresa que requereixen un control de seguretat. També integrem aquests sistemes de reconeixement amb aplicacions de control que permeten tenir un major control sobre els horaris del seus empleats.

ANTIVIRUS, FIREWALLS I ANTISPAMS
Tal dia com avui no ens podem permetre que tant les estacions de treball com els servidors de la nostra empresa no estiguin protegits per un sistema antivirus. És també un sistema de seguretat recomanable la protecció dels seus ordinadors per un tallafoc, per evitar intrusions de malfactors. Juntament amb això si una de les seves eines de producció és el correu electrònic, no podem perdre cada dia hores borrant correu spam, per això un bon antispam és tan necessari. Penedès Data disposa dels millors paquets antivirus/tallafoc i antispam del mercat per a la protecció dels seus ordinadors. Disposem també de productes corporatius per a grans empreses. Som pioners en la implantació de Tallafocs amb sistema Linux, un tallafocs de Hardware que realment és molt més efectiu i personalitzable al 100%. Aquest tipus de tallafocs farà que la seva empresa estigui segura contra intrusions al 100%.

CÒPIES DE SEGURETAT
Un bon sistema de còpies de seguretat automatitzat es fonamental per al bon funcionament de la nostra empresa. Una errada elèctrica, o qualsevol avaria del nostre servidor pot comportar una pèrdua de dades del nostre sistema. Si disposem d’una còpia de seguretat recuperar aquestes dades nomes serà qüestió de minuts. Depèn del volum de les seves dades, caldria integrar al seu servidor un sistema de cintes DAT, DLT, ZIP,... Juntament amb això un sistema remot de copia de les seves dades a traves d’Internet ens assegura la recuperació de dades al 100%.

altres serveis

equips informatics
Equipaments informàtics

Ordinadors, impressores, equips multifuncionals, consumibles informàtics ...


eines multimedia
Eines multimèdia

Sistemes de projecció ...xarxes informatiques
Xarxes informàtiques

Instal·lació de cablejat, xarxes inal·làmbriques, internet i missatgeria, comunicacions ...


seguretat informatica
Manteniments a mida
Contractes de manteniment, contractes d'hores ...

xarxes informatiques
Internet i serveis de telefonia

Iberbanda...serveis informaticsServeis informàtics

Continuant la seva vocació d’empresa integradora de solucions informàtiques, PENEDÈS DATA S.L. ha desenvolupat...

veure més

equips informàtics Programari

Solucions de programari de Nexus, Datisa, solucions de programari específic i programació a mida segons les necessitats particulars...


veure més

 

C/ Apel·les 12-16, El Vendrell (Tarragona)
Tlf / Fax: 977 668 661
2019 Peneds Data

Empresa adherida a la XARXA EMPRENEDORA de l'EINA

 

Valid HTML 4.01 Transitional CSS Vlido!