FAIL (the browser should render some flash content, not this).

programari de gestio datisa

programari datisa PROGRAMARI DE GESTIÓ EMPRESARIAL NEXUS

GAMMA DE PRODUCTES:
Speedy Coda 32/64 (comptabilitat general avançada): simplificarà al màxim la gestió dels seus processos comptables. Entre les seves avantatges destaquem les funcions e tancament i reobertura virtual, funcions de punteig avançades, possibilitat de realitzar múltiples declaracions, ...

Tesda 32/64 (gestió de tresoreria): gestió de la planificació i control dels actius financers de la seva empresa mitjançant un sistema dinàmic d’informació interactiva, a partir de les dades obtingudes diàriament per mitjans telemàtics amb les seves comptes bancàries.

Inmda 32/64 (gestió d’immobilitzats): gestió d’actius fixos per seguretat de càlculs, facilitat de comprovació de seients comptables. Permet el control d’ubicacions per saber on es troben els immobilitzats i el seu estat.

Gesda 32/64 (gestió comercial): tindrà accés a funcions de gestió de clients, proveïdors i representants, control de magatzem, comandes, pressupostos, albarans, facturació, històric de moviments i àmplies estadístiques.

Desda 32/64 (gestió de producció): aquesta aplicació compleix cinc objectius primordials: la definició de processos, el càlcul de costos de fabricació, la previsió de consum de matèries primes, l’alta i seguiment d’ordres de fabricació, actualització immediata en magatzem i la emissió d’estadístiques i llistats. Complementa a Gesda 32.

Logida 64 (gestió de logística): permet organitzar la distribució de la mercaderia en embalatges, etiquetat dels mateixos i emissió dels documents requerits pels clients finals. Complementa a Gesda 64.

Gesda TPV 32/64 (gestió punt de venda): capaç de donar solucions a tot tipus de comerç, des de botigues a cadenes o franquícies. Li ajudarà a rentabilitzar i controlar tota la seva gestió administrativa.

Resdawin 32 (gestió per restaurants, cafeteries i bars): aplicació tàctil amb un disseny pràctic i intuïtiu en un entorn amigable que aprofita els recursos de la tecnologia tàctil agilitzant els processos de facturació. Hi ha un mòdul addicional per prendre comandes mitjançant PDA i existeix la possibilitat d’enllaçar amb un BackOffice (receptes, control de magatzem, gestió de compres, ...).

Giranda 32/64 (gestió per establiments especialistes en neumàtics): gestió de cobertes en dipòsit i de carcasses, control de procés de recautxutats i seguiment de treballs realitzats en cada vehicle.. inclou funcions de gestió de clients, proveïdors, control magatzem, comandes, pressupostos, albarans, facturació, ...

equips informàticsProgramari

Solucions de programari de Nexus, Datisa, solucions de programari específic i programació a mida segons les necessitats particulars...

veure més
equips inform√†tics Serveis informàtics

Continuant la seva vocació d’empresa integradora de solucions informàtiques, PENEDÈS DATA S.L. ha desenvolupat...

veure més

 

C/ Apel·les 12-16, El Vendrell (Tarragona)
Tlf / Fax: 977 668 661
2019 ∑ PenedŤs Data

Empresa adherida a la XARXA EMPRENEDORA de l'EINA

 

Valid HTML 4.01 Transitional °CSS VŠlido!