FAIL (the browser should render some flash content, not this).penedes dataPenedès Data neix de la mà d’un grup de professionals amb més de quinze anys d’experiència en el camp de la informàtica i de les noves tecnologies.
El nostre objectiu és respondre a les necessitats dels nostres clients de forma personalitzada, proporcionant solucions integrals en totes les àrees tecnològiques que constitueixen el dia a dia en l’empresa d’avui.

Les nostres solucions de software, unides a la comercialització de les millors marques de hardware i la qualitat del servei, fa que la preocupació pels sistemes tecnològics per part dels nostres clients, sigui mínima, proporcionant així un alt grau de producció i satisfacció.
La formació continuada i especialitzada del nostre personal, garanteixen una implementació, suport i formació del sistema informàtic dels nostres clients en condicions immillorables.

Penedès Data parteix de la idea que la tecnologia és una eina que potencia i dóna a les empreses control, velocitat i un millor rendiment.

Som conscients que el temps és un valor escàs i car, i és per això, que nosaltres ens encarreguem de tot per què vostè no es tingui que preocupar de res.

serveis informatics Serveis informàtics

Continuant la seva vocació d’empresa integradora de solucions informàtiques, PENEDÈS DATA S.L. ha desenvolupat...

veure més

equips informàtics Programari

Solucions de programari d'a3ERP, Datisa, solucions de programari específic i programació a mida segons les necessitats particulars...


veure més

C/ Apel·les 12-16, El Vendrell (Tarragona)
Tlf / Fax: 977 668 661
2019 · Penedčs Data

Empresa adherida a la XARXA EMPRENEDORA de l'EINA

 

Valid HTML 4.01 Transitional ˇCSS Válido!